In 2004 zag de Mercedes-Benz CLS het levenslicht. De Mercedes gebruikt als basis de E-klasse en creerde hierop deze prachtige vierdeurs coupé. In 2008 kwam de eerste facelift welke werd afgeisseld met een nieuwe gerenatie in 2010. In 2012 kwam daar de lifestyle stationcar CLS Shooting Brake bij. In 2014 kwam er een nieuw model welke werd vervangen met de laatste CLS generatie uit 2018.

Om veilig op wintersport te kunnen gaan is het belangrijk de juiste sneeuwkettingen mee te nemen. Maar welke sneeuwkettingen zijn geschikt voor de Mercedez-Benz CLS? Omdat de Mercedes CLS net als vele andere auto’s wordt geproduceerd met diverse bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwkettingen te vinden. Op sneeuwkettingen4u hebben wij de meest gebruikte bandenmaten bij elkaar gepakt en uitgezocht welke sneeuwkettingen hierop gemonteerd mogen worden.

Bij Sneeuwkettingen4u zijn er voor de nieuwste generatie Mercedes-Benz CLS vijf bandenmaten bekend. Op de bandenmaat 245/45 R18 mogen traditionele sneeuwkettingen worden gepast die maximaal 10mm aan ruimte achter het wiel in nemen. Daar is veel aanbod voor beschikbaar in onze online sneeuwkettingen winkel. Voor de bandenmaten 275/40 R18, 245/40 R19, 275/35 R19 en 275/30 R20 geldt dat hiervoor te weinig binnenspeling is. Hier mogen alleen loopvlaksneeuwkettingen op worden gemonteerd.

Sneeuwkettingen voor de Mercedes-Benz CLS
Bij Sneeuwkettingen4u zijn de onderstaande bandenmaat configuraties bekend. Klik op uw bandenmaat om de geschikte sneeuwkettingen te tonen.

<em>Disclaimer
Houdt u er alstublieft rekening mee dat de aanbevelingen van adviezen met betrekking tot de Mercedes-Benz CLS en de maat van de sneeuwkettingen en wiel- en bandafmetingen altijd met de grootste zorg worden nagelopen. Door snelle technologische ontwikkelingen kan het echter voorkomen dat niet alle data in onze sneeuwkettingen adviezen up-to-date is. Wij proberen hier natuurlijk wel naar te streven. Voordat u een sneeuwketting aanschaft, c.q. monteert, vragen wij u daarom om het instructieboekje / handleiding van uw Mercedes-Benz hier op na te zien. Aan het gebruik en de uitkomsten van onze adviezen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.</em>