Op zoek naar sneeuwkettingen voor de Mercedes M-Klasse? Op Sneeuwkettingen4U treft u een enorm breed assortiment aan topkwaliteit sneeuwkettingen, en dat ook nog eens tegen zeer voordelige tarieven, speciaal geschikt voor de Mercedes M-klasse, die ook wel bekend staat als de Mercedes-Benz ML.

Voor de Mercedes M-klasse, de voorloper van de Mercedes GLA, zijn er verschillende sneeuwkettingen verkrijgbaar van verschillende bekende merken zoals König, Weissenfels en Spikes Spider. Om veilig op wintersport te kunnen gaan is het belangrijk de juiste sneeuwkettingen mee te nemen. Maar welke sneeuwkettingen zijn geschikt voor de Mercedez-Benz M-Klasse? Omdat de Mercedes ML net als vele andere auto’s wordt geproduceerd met diverse bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwkettingen te vinden. Op sneeuwkettingen4u hebben wij de meest gebruikte bandenmaten bij elkaar gepakt en uitgezocht welke sneeuwkettingen hierop gemonteerd mogen worden.

Bij Sneeuwkettingen4u zijn er voor de nieuwste generatie Mercedes-Benz M-klasse zeven bandenmaten bekend. Op de bandenmaat 235/65 R17 en 255/55 R18 kunnen traditionele sneeuwkettingen voor SUVs worden gemonteerd die maximaal 12mm aan ruimte achter het wiel in nemen. Voor de 255/50 R19, 255/45 R20, 265/45 R20 en 265/40 R21 is slechts 10mm beschikbaar. Voor de grootste bandenmaat, 295/35 R21, is onvoldoende ruimte aanwezig voor het monteren van traditionele sneeuwkettingen. Op deze bandenmaat mogen er alleen loopvlaksneeuwkettingen op worden gelegd.

Sneeuwkettingen voor de Mercedes-Benz M-klasse
Bij Sneeuwkettingen4u zijn de onderstaande bandenmaat configuraties bekend. Klik op uw bandenmaat om de geschikte sneeuwkettingen te tonen.

Disclaimer
Houdt u er alstublieft rekening mee dat de aanbevelingen van adviezen met betrekking tot de Mercedes-Benz M-klasse en de maat van de sneeuwkettingen en wiel- en bandafmetingen altijd met de grootste zorg worden nagelopen. Door snelle technologische ontwikkelingen kan het echter voorkomen dat niet alle data in onze sneeuwkettingen adviezen up-to-date is. Wij proberen hier natuurlijk wel naar te streven. Voordat u een sneeuwketting aanschaft, c.q. monteert, vragen wij u daarom om het instructieboekje / handleiding van uw Mercedes-Benz hier op na te zien. Aan het gebruik en de uitkomsten van onze adviezen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.