Op Sneeuwkettingen4U treft u een groot assortiment aan topkwaliteit sneeuwkettingen tegen zeer voordelige tarieven, speciaal geschikt voor de BMW 1-serie. Voor de BMW 1-serie zijn diverse sneeuwkettingen beschikbaar van verschillende bekende merken zoals RUD, Husky en Spikes Spider. Omdat de BMW 1-serie uitgevoerd wordt met diverse bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwketting te selecteren. Om het wat makkelijker te maken hebben we de sneeuwkettingen voor de BMW 1-serie op deze pagina verzameld, daarbij zijn we uitgegaan van de meest voorkomende bandenmaten voor de BMW 1-serie.

Sneeuwkettingen voor de BMW 1-serie
Kies uw bandenmaat, van de achterwielen, uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de BMW 1-serie om het aanbod sneeuwkettingen voor de BMW 1-serie te bekijken:

Zit uw bandenmaat niet bij de meest voorkomende bandenmaten voor de BMW 1-serie? Dan kunnen wij niet met 100% zekerheid zeggen dat hier 9 mm sneeuwkettingen op kunnen. Controleer altijd het instructieboekje van uw BMW 1-serie op het gebruik van sneeuwkettingen. Geeft het instructieboekje aan dat er geen sneeuwkettingen mogen worden toegepast? Dan betekent dit meestal dat er alleen loopvlak sneeuwkettingen onder uw auto gemonteerd mogen worden. Kies dan niet voor de standaard sneeuwkettingen maar voor bijvoorbeeld de RUD Centrax sneeuwkettingen of de Maggi Trak Auto, deze zijn gemaakt voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast. Het gebruik van normale sneeuwkettingen kunnen onderdelen van uw BMW 1-serie zoals remleidingen beschadigen. Raadpleeg dus altijd het instructieboekje van uw BMW 1-serie op het gebruik van sneeuwkettingen.