De Porsche Macan is een sportieve midi-SUV die in 2014 werd gelanceerd. De Macan heeft vierwielaandrijving. In principe wordt alle kracht naar de achterwielen gestuurd maar via een koppeling kan maximaal de helft van het vermogen naar de voorwielen worden gestuurd. In 2019 kreeg de Macan een facelift.

Sneeuwkettingen voor de Porsche Macan
Bij Sneeuwkettingen4u zijn voor de Porsche Macan de volgende bandenmaten bekend. Porsche geeft aan dat sneeuwkettingen alleen op de achterbanden mogen worden gemonteerd. Op de 18 en 19″ bandenmaten is 12mm ruimte voor traditionele sneeuwkettingen. Op de 20″ en 21″ bandenmaten kunnen alleen loopvlaksneeuwkettingen worden gebruikt. Klik op uw bandenmaat in het onderstaande overzicht om de geschikte sneeuwkettingen te tonen.

Staat uw bandenmaat er niet bij? Of staat er in uw handleiding dat er géén sneeuwkettingen op uw bandenmaat mogen worden gemonteerd? Dan is er waarschijnlijk te weinig ruimte aan de achterkant van het wiel en de wielkast. In dit soort situaties mogen er waarschijnlijk, op afwijkende bandenmaat, alleen loopvlaksneeuwkettingen worden gemonteerd. Heeft u een ouder model dan de genoemde generatie? Maak dan gebruik van onze online sneeuwkettingen adviesmodule. Deze geeft aan op welke bandenmaten onze König sneeuwkettingen kunnen worden toegepast.

Disclaimer
Houdt u er alstublieft rekening mee dat de aanbevelingen van adviezen met betrekking tot de Porsche Macan en de maat van de sneeuwkettingen en wiel- en bandafmetingen altijd met de grootste zorg worden nagelopen. Door snelle technologische ontwikkelingen kan het echter voorkomen dat niet alle data in onze sneeuwkettingen adviezen up-to-date is. Wij proberen hier natuurlijk wel naar te streven. Voordat u een sneeuwketting aanschaft, c.q. monteert, vragen wij u daarom om het instructieboekje / handleiding van uw Porsche hier op na te zien. Aan het gebruik en de uitkomsten van onze adviezen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.