Sneeuwkettingen voor de Volvo XC70


Sneeuwkettingen voor de Volvo XC70
Veilig online sneeuwkettingen kopen bij Sneeuwkettingen4U!

Sneeuwkettingen voor de Volvo XC70

Op Sneeuwkettingen4U heeft u keuze uit een groot assortiment aan sneeuwkettingen van topkwaliteit en ook nog eens tegen zeer voordelige prijzen. Wij hebben ook sneeuwkettingen van bekende merken als RUD, Husky en Spikes voor de Volvo XC70 in ons assortiment. Omdat de Volvo XC70 net als vele andere auto’s wordt uitgevoerd met diverse bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwkettingen te vinden. Wij als Sneeuwkettingen4U helpen u graag een handje door de meest voorkomende bandenmaten voor de Volvo XC70 te verzamelen. Speciaal voor u hebben we op deze pagina de meest voorkomende bandenmaten voor de Volvo XC70 verzameld en op een rijtje gezet.

Sneeuwkettingen voor de Volvo XC70

Voor de Volvo XC70 met haar SUV carrosserie en diverse AWD uitvoeringen zijn alleen speciale SUV sneeuwkettingen aanbevolen. Deze kunnen extra gewicht en extra PKs verdragen omdat ze een dikkere schakel hebben.

Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Volvo XC70 om het aanbod sneeuwkettingen voor de Volvo XC70 te bekijken:

 

Is het bouwjaar van uw Volvo XC70 jonger dan 2014? Dan zijn de Rud Centrax sneeuwkettingen iets voor u. Deze robuuste loopvlakketting zal perfect op uw Volvo XC70 passen.

 

Let op : controleer altijd het instructieboekje van uw Volvo XC70 op het gebruik van sneeuwkettingen. Geeft het instructieboekje aan dat er geen sneeuwkettingen mogen worden toegepast? Dan betekent dit meestal dat er alleen loopvlak sneeuwkettingen gemonteerd mogen worden. Kies dan niet voor de standaard sneeuwkettingen maar voor bijvoorbeeld de RUD Centrax sneeuwkettingen, deze zijn gemaakt voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast. Het gebruik van normale sneeuwkettingen kunnen onderdelen van uw Volvo XC70 zoals remleidingen beschadigen. Raadpleeg altijd het instructieboekje van uw Volvo XC70.

 

Staat uw bandenmaat er niet bij? Of weet u niet zeker welke banden maat u heeft? Kijk dan vooral even op de zijkant van uw band, het is zo gebeurd, en niets is zo vervelend om vast komen te staan in de sneeuw met verkeerde sneeuwkettingen. Vul uw bandenmaat in in de sneeuwketting zoeker en u krijgt alle sneeuwkettingen te zien die passen op uw Volvo XC70.