Resultaat 1–65 van de 9223372036854775807 resultaten wordt getoond

Sneeuwkettingen voor vrachtwagens kopen

Als een van de belangrijkste transportlanden van Europa zien we veel Nederlandse vrachtwagens de Europese wegen trotseren in de meest erbarmelijke weeromstandigheden. Veiligheid voor de chauffeur en de lading is dan ook een van de belangrijkste prioriteiten.

Sneeuwkettingen voor vrachtwagens dragen bij aan deze veiligheid. Niet alleen zijn deze in de meeste landen verplicht om mee te voeren, maar wanneer de lading tijdig op de plaats van bestemming dient te komen is een goede winteruitrusting een must.

Met de sneeuwkettingen voor vrachtwagens binnen ons assortiment voldoet u niet alleen aan de regelgeving tevens voorkomt u vertraging in situaties waarbij er extra grip en een kortere remweg wordt gewenst. Sneeuwkettingen zijn daarbij een van de belangrijkste hulpmiddelen om de lading op tijd en veilig op de plek van bestemming te krijgen. Binnen ons assortiment hebben we sneeuwkettingen voor alle type vrachtwagens die geschikt zijn voor een grote variëteit aan bandenmaten en configuraties.

Of u nou op zoek bent naar simpele en klassieke sneeuwkettingen die niet al te duur zijn in de aanschaf en een lange levensduur hebben of makkelijk te monteren sneeuwkettingen die u weer snel op weg krijgen in uitdagende weercondities, op sneeuwkettingen4u treft u een groot aanbod aan de beste sneeuwkettingen voor vrachtwagens. Wij bieden sneeuwkettingen voor elk budget. De goedkoopste maar ook de meest praktische en gebruiksvriendelijkste sneeuwkettingen voor transportbedrijven treft u in ons uitgebreide assortiment. Uiteraard adviseren wij u graag voor de juiste sneeuwkettingen op uw vrachtwagens. Bekijk ons complete assortiment aan sneeuwkettingen voor vrachtwagens op onze eenvoudig te gebruiken webshop. U geeft uw bandenmaat en eventuele bandentype op en wij zoeken voor u de beste sneeuwkettingen. Zo bent u verzekerd van de beste pasvorm, eerlijke prijzen en vlotte levering. Shop de sneeuwkettingen voor uw vrachtwagenpark dus op Sneeuwkettingen4u.

Regelgeving sneeuwkettingen voor vrachtwagens in Europa
In de meeste landen in Europa is het verplicht, om tijdens winterse omstandigheden, geschikte sneeuwkettingen mee te voeren die voldoen aan de gestelde normen. In sommige landen zijn vrachtwagenchauffeurs verplicht sneeuwkettingen mee te nemen, zelfs wanneer er geen winterse omstandigheden zijn.

Overzicht sneeuwkettingenplicht en regels voor zware voertuigen zoals vrachtwagens en touringcars

De sneeuwkettingen dienen altijd te voldoen aan de Oostenrijkse Ö—norm V5119, de standaard voor alle voertuigen boven de 3500 kg. Alle aangeboden sneeuwkettingen voor vrachtwagens op onze online shop voldoen aan deze norm en regelgeving. Bekijk ons volledige aanbod aan vrachtwagen sneeuwkettingen in onze gebruikersvriendelijke en voordelige webshop.