Home > Sneeuwkettingen > Spikes Spider Sneeuwkettingen

Spikes Spider Sneeuwkettingen


Spikes Spider Sneeuwkettingen | Online Spikes Spider Sneeuwkettingen kopen
Online sneeuwkettingen kopen bij Sneeuwkettingen4u

Spikes Spider Sneeuwkettingen

Bij Sneeuwkettingen4u treft u een uitgebreide collectie voordelige sneeuwkettingen. Ons assortiment voldoet aan de strenge eisen van de TÜV normering, zijn voorzien van het V5117 keurmerk en bieden veelal velgenbescherming. Kies naast uw bandmaat aan de linkerkant. Filter op sneeuwkettingen die geschikt zijn SUVs en voor auto's met weinig of geen binnenspeling.

Wilt u graag weten waar u op moet letten wanneer u online sneeuwkettingen wilt kopen? Lees dan onze aanschafwijzer. Zo zorgen wij er samen voor dat u ongehinderd en veilig op reis kunt met sneeuwkettingen die passen bij uw auto, SUV, Camper, 4x4 of sportwagen. Kopen van sneeuwkettingen doet u op Sneeuwkettingen4u.

Weergave 2 sneeuwkettingen

Spikes Spider Sneeuwkettingen

Spikes Spider, ontwikkeld en afkomstig uit het sneeuwrijke Zwitserland, is een innovatief en kwalitatief sneeuwkettingen merk dat zich heeft gespecialiseerd in sneeuwkettingen voor moderne autos met weinig tot geen ruimte achter het wiel in de wielkast. Het gebrek aan binnenspeling, wat veelvuldig voorkomt bij auto’s met ABS, zorgt ervoor dat met het gebruik van traditionele sneeuwkettingen de kans bestaat dat de auto beschadigd kan worden. Veel autofabrikanten raden het gebruik van sneeuwkettingen daarom af. Gelukkig heeft Spikes Spider daar een oplossing voor gevonden. Geen enkel onderdeel van SpikesSpiker kan schade veroorzaken aan de velg van het wiel. SpikesSpider komt niet ‘achter’ het wiel, dus kan het sturen, remmen en de ophanging van het wiel niet negatief beïnvloeden. SpikesSpider bestaat uit gladde, hoogwaardige materialen, die uw band niet zullen beschadigen, zonder afbreuk te doen aan de werking van de sneeuwkettingen.
Het door SpikesSpider ontwikkelde innovatieve sneeuwkettingsysteem heeft een snelmontage van maar liefst 30 seconden. Montage van sneeuwkettingen was nog nooit zo eenvoudig en snel. Ook in het donker. Vuile en koude handen behoren tot het verleden. Het gebruik van deze sneeuwketting is toegestaan in alle landen op de aangegeven plaatsen.

SpikesSpider voor elke type auto
De SpikesSpider sneeuwkettingen passen op nagenoeg elke auto, op onze webshop selecteert u eenvoudig de gewenste sneeuwkettingen, vervolgens kiest u uw banden maat en u krijgt altijd de jusite kettingen geleverd.

De nieuwe “Easy” collectie van Spikes Spider
Spikes Spider heeft haar collectie vernieuwd. Met de komt van de Easy is het niet meer noodzakelijk om vooraf een adapter te monteren. Je schuift nu 2 compacte adapters over de originele wielbouten en draait deze vast. Vervolgens is de Spikes Spider Easy eenvoudig te monteren. Tevens is de nieuwe Spikes Spider Easy veel compacter en dus makkelijker om te vervoeren. Zoals u van de Spikes Spider mag verwachten is de montage zeer snel en eenvoudig. De sneeuwkettingen zijn toepasbaar op bijna alle voertuigen met weinig ruimte tussen de band en wielkast. Met de Spikes Spider Easy voorkomt u schade aan uw lichtmetalen velgen.

De Spikes Spiders Easy zijn te monteren op de bestaande wielbout, dus geen montage meer noodzakelijk van de (grote) adapter. Voor zowel de Spikes Spider Easy Sport als de Spikes Spider Easy Alphine geldt :

  • Eenvoudige montage
  • Compacte afmeting
  • Voor- en/of achterwiel aandrijving
  • Compleet set inclusief de nieuwe adapters
  • Geen schade aan de lichtmetalen velgen
  • Made in Zwitserland

 

Verstelbare sneeuwkettingen – handig als u ooit een andere auto koopt
Een veel gehoorde “klacht” is dat onze klanten het zonde vinden om altijd maar weer nieuwe sneeuwkettingen te kopen bij een nieuwe auto. Wij begrijpen dat probleem en de Zwitsers van Spikes Spider gelukkig ook. De Spikes Spider Easy Sport heeft de mogelijkheid om eenvoudig de ketting in lengte aan te passen door een innovatief klik systeem. Hierdoor gaan Spikes Spider sneeuwkettingen langer mee dan een traditioneel sneeuwkettingsysteem. Door dit innovatieve systeem kunt u deze kettingen in de meeste gevallen ook bij een andere auto gebruiken.