Sneeuwkettingen advies

Adviesmodule voor König sneeuwkettingen

Kies uw voertuig*

Nog geen voertuig gekozen

    Type voertuig

    Personenwagen
    SUV
    Bestelwagen
    of campers

    Aanbevolen sneeuwkettingen

    Welkom bij onze sneeuwkettingen advies module. In samenwerking met König hebben wij een adviesmodule voor sneeuwkettingen ontwikkeld. Op basis van uw automerk, model, bouwjaar en bandenconfiguratie, geven wij een advies over het gebruik van König sneeuwkettingen. Met behulp van onze sneeuwkettingen configurator krijgt u direct een overzicht en een passend advies.

    Op basis van uw selectie kiezen wij de sneeuwkettingen van König die het beste passen bij de configuratie van uw voertuig. Begin met het kiezen van uw auto merk, uitvoering en bandenmaat.

    Disclaimer
    Houdt u er alstublieft rekening mee dat de aanbevelingen van onze sneeuwketting configurator met betrekking tot de maat van de sneeuwkettingen en wiel- en bandafmetingen altijd met de grootste zorg worden nagelopen. Door snelle technologische ontwikkelingen kan het echter voorkomen dat niet alle data in onze sneeuwkettingen configurator up-to-date is. Wij proberen hier natuurlijk wel naar te streven. Voordat u een sneeuwketting aanschaft, c.q. monteert, vragen wij u daarom om het instructieboekje / handleiding van uw autofabrikant hier op na te zien. Aan het gebruik en de uitkomsten van onze sneeuwkettingen configurator kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Bedankt voor uw begrip.

    Front Page
    Winkelmandje

    Sign in

    No account yet?

    Zoekt u sneeuwkettingen voor een specificiek auto merk? Maak dan gebruik van onze sneeuwkettingen configurator of bekijk de sneeuwkettingen per automerk door uw automerk en model te kiezen in het menu.