Home > Merken > RUD

RUD


RUD sneeuwkettingen | RUD | Sneeuwkettingen4u
Veilig online sneeuwkettingen kopen bij Sneeuwkettingen4U!

RUD

Bij Sneeuwkettingen4u treft u een uitgebreide collectie voordelige sneeuwkettingen. Ons assortiment voldoet aan de strenge eisen van de TÜV normering, zijn voorzien van het V5117 keurmerk en bieden veelal velgenbescherming. Kies naast uw bandmaat aan de linkerkant. Filter op sneeuwkettingen die geschikt zijn SUVs en voor auto's met weinig of geen binnenspeling.

Wilt u graag weten waar u op moet letten wanneer u online sneeuwkettingen wilt kopen? Lees dan onze aanschafwijzer. Zo zorgen wij er samen voor dat u ongehinderd en veilig op reis kunt met sneeuwkettingen die passen bij uw voertuig.

Weergave 5 sneeuwkettingen

RUD

RUD is al meer dan 140 jaar actief op de markt van sneeuwkettingen. Een Duits familiebedrijf met degelijkheid, kwaliteit en productie binnen de Europese Unie. De RUD sneeuwkettingen worden door veel Europese autofabrikanten aanbevolen. In de prodoctlijn van RUD treft u een zeer compleet assortiment sneeuwkettingen, geschikt voor auto, SUV, bestel- en vrachtwagen. De sneeuwkettingen van RUD komen regelmatig voor in de topnoteringen van diverse testen. Veel sneeuwkettingen van RUD zijn bekroond tot testwinnaar van (inter)nationale wegenwacht- en consumenten organisaties.