Sneeuwkettingen voor de Range Rover 2016/2017


Sneeuwkettingen voor de Range Rover 2016/2017
Veilig online sneeuwkettingen kopen bij Sneeuwkettingen4U!

Sneeuwkettingen voor de Range Rover 2016/2017

Op Sneeuwkettingen4u treft u een breed assortiment aan sneeuwkettingen. Maar welk type sneeuwketting is nou geschikt voor de Land Rover Range Rover uit 2016 / 2017? Wij geven graag advies, tekst en uitleg om de aanschaf van uw nieuwe sneeuwkettingen zo eenvoudig mogelijk te maken. De door ons aangeboden sneeuwkettingen zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een eerlijke prijs. Bestelt u vandaag voor 15:00 uw sneeuwkettingen voor uw Range Rover? Dan heeft u deze de volgende dag in huis.

In onze webwinkel bieden wij sneeuwkettingen van topmerken zoals RUD, Spikes Spider en Husky. Omdat de Range Rover verkrijgbaar is in verschillende bandenmaten en Land Rover per type bandenmaat een ander advies geeft, is het soms lastig om de juiste sneeuwketting te vinden. Uiteraard helpen wij bij Sneeuwkettingen4u u graag, en hebben daarvoor op deze pagina de sneeuwkettingen neergezet die volgens de specificaties van Land Rover zouden moeten passen op uw Range Rover.

De Range Rover is met zijn gewichtsklasse een SUV. Houdt er bij de aanschaf van uw sneeuwkettingen dan ook rekening mee dat deze geschikt zijn voor een hogere gewichtsklasse. In het instructieboekje van de Range Rover 2016 / 2017 valt af te lezen dat voor 19″ en 20″ velgmaten volledige sneeuwkettingen kunnen worden gemonteerd en voor velgmaten 21″ of 22″ alleen halve sneeuwkettingen – ook wel loopvlak sneeuwkettingen genoemd – mogen worden gemonteerd. Land Rover adviseert voor verschillende modellen de Spikes Spider sneeuwkettingen.

Sneeuwkettingen voor de Range Rover
Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Range Rover om het aanbod sneeuwkettingen voor de Range Rover te bekijken:

Let op : controleer ook altijd zelf het instructieboekje van uw Range Rover op het gebruik van sneeuwkettingen en / of neem contact op met uw Range Rover dealer om na te gaan welk type sneeuwkettingen er gebruikt mogen worden op uw auto. Het is geadviseerd om uw sneeuwkettingen te testen en te monteren in normale weersomstandigheden om er zeker van te zijn dat de sneeuwkettingen geen contact maakt met andere onderdelen van uw auto anders dan het wiel of de band. Ondanks dat wij ons inspannen dat de aangeboden informatie zo betrouwbaar mogelijk is, blijft het de verantwoordelijk van de gebruiker om er voor te zorgen dat de sneeuwkettingen past op het specifieke automodel en de bandenmaten. Kies bij twijfel altijd voor de loopvlaksneeuwkettingen en voorkom de kans op schade aan uw voertuig. Loopvlaksneeuwkettingen zijn gemaakt voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast. Het gebruik van normale sneeuwkettingen bij een verkeerde velgmaat of bandenmaat kunnen onderdelen van uw Range Rover zoals remleidingen beschadigen. Raadpleeg dus altijd het instructieboekje van uw auto of neem contact op met uw dealer over het gebruik van sneeuwkettingen.