Op Sneeuwkettingen4u worden onze adviezen en aanbevelingen van adviezen met betrekking tot het gebruik van sneeuwkettingen op de verschillende voertuigen met de grootste zorg nagelopen. Op onze adviespagina’s geven we aan op welke wiel- en bandafmetingen welk type sneeuwkettingen geschikt is. Dit doen we door gebruik te maken van de informatie die wij ontvangen de fabrikanten van de sneeuwkettingen en deze te toetsen op de specificaties uitgeschreven in de instructiehandleidingen van de verschillende voertuigen.

Door snelle technologische ontwikkelingen kan het echter voorkomen dat niet alle data in onze sneeuwkettingen adviezen up-to-date is. Wij proberen hier natuurlijk wel naar te streven. Voordat u een sneeuwketting aanschaft, c.q. monteert, vragen wij u daarom om het instructieboekje / handleiding van uw voertuig hierop na te zien. Aan het gebruik en de uitkomsten van onze adviezen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

Bij het opstellen van de advies hebben wij gebruik gemaakt van de verschillende handleidingen van diverse auto’s en modellen. Hieronder treft u het overzicht met de door ons geraadpleegde instructiehandleidingen / instructieboekjes. Is er een nieuwe versie beschikbaar of komt deze niet overeen met de informatie die u heeft ontvangen, laat het ons weten dan passen wij dat zo snel mogelijk aan.

Instructieboekjes Audi

Instructieboekjes Citroën

Instructieboekjes Fiat

Instructieboekjes Ford

Instructieboekjes Hyundai

Instructieboekjes Jaguar

Instructieboekjes Kia

Instructieboekjes Land Rover

Instructieboekjes Mercedes-Benz

Instructieboekjes Mini

Instructieboekjes Mitsubishi

Instructieboekjes Nissan

Instructieboekjes Opel

Instructieboekjes Peugeot

Instructieboekjes Polestar

Instructieboekjes Porsche

Instructieboekjes Renault

Instructieboekjes Skoda

Skoda Enyaq iV

Download het Skoda Enyaq iV instructieboekje

Instructieboekjes Suzuki

Instructieboekjes Tesla

Tesla Model Y

Download Tesla Model Y gebruikershandleiding

Instructieboekjes Toyota

Instructieboekjes Volkswagen

Instructieboekjes Volvo

Volvo XC40

Download de Volvo XC40 handleiding