Sneeuwkettingen4U biedt u een breed assortiment aan met topkwaliteit sneeuwkettingen tegen zeer voordelige tarieven, onder andere geschikt voor de BMW 2-serie. Voor de BMW 2-serie zijn er verschillende sneeuwkettingen verkrijgbaar van verschillende bekende merken zoals Maggi, Weissenfels, RUD, Husky en Spikes Spider. Omdat de BMW 2-serie wordt uitgevoerd met verschillende bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwketting te selecteren. Om u te helpen bij het vinden van die juiste sneeuwkettingen heeft Sneeuwkettingen4U de meest voorkomende bandenmaten voor de BMW 2-serie op deze pagina op een rijtje gezet.

Sneeuwkettingen voor de BMW 2 Coupè (F22 / F23 2013+)
Voor de BMW 2 serie in de Coupe uitvoering (F22/F23 uit 2013 en nieuwer) is op de smallere bandenmaten (205, 225 en sommige 245) met een velgmaat tot 18 inch tot 7mm, afhankelijk van de bandenmaat, aan ruimte beschikbaar. Hier kunnen traditionele sneeuwkettingen op worden gemonteerd. Voor de bandenmaat 245/30 R19  is de ruimte in de wielkast te krap voor het monteren van traditionele sneeuwketting. Hier kunnen alleen loopvlaksneeuwkettingen op. U monteert de sneeuwkettingen van uw BMW 2 Coupe altijd op de achterwielen. Kies hieronder uw bandenmaat voor een compleet overzicht van de beschikbare sneeuwkettingen.

Sneeuwkettingen voor de BMW 2 Gran Tourer (F46) 2015+
Voor de BMW 2 serie in de Gran Tourer uitvoering (F46 uit 2015 en nieuwer) is op de smallere bandenmaten (195 en 205) tot 7mm, afhankelijk van de bandenmaat, aan ruimte beschikbaar. Hier kunnen traditionele sneeuwkettingen op worden gemonteerd. Voor de bredere banden is de ruimte in de wielkast te krap voor het monteren van traditionele sneeuwketting. Hier kunnen alleen loopvlaksneeuwkettingen op. U monteert de sneeuwkettingen van uw BMW 2 Gran Tourer altijd op de achterwielen. Kies hieronder uw bandenmaat voor een compleet overzicht van de beschikbare sneeuwkettingen.

Let op : controleer altijd het instructieboekje van uw BMW 2-serie op het gebruik van sneeuwkettingen. Geeft het instructieboekje aan dat er geen sneeuwkettingen mogen worden toegepast? Dan betekent dit meestal dat er alleen loopvlak sneeuwkettingen gemonteerd mogen worden. Kies dan niet voor de standaard sneeuwkettingen maar voor bijvoorbeeld de RUD Centrax sneeuwkettingen of de Maggi Trak Auto, deze zijn gemaakt voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast. Het gebruik van normale sneeuwkettingen kunnen onderdelen van uw auto zoals remleidingen beschadigen. Raadpleeg dus altijd het instructieboekje van uw BMW 2-serie op het gebruik van sneeuwkettingen.

Zit uw bandenmaat niet bij de meest voorkomende bandenmaten voor de BMW 2-serie? Of weet u niet zeker welke maat banden u heeft? Kijk dan vooral even op de zijkant van uw band, het is zo gebeurd, en niets is zo vervelend om vast komen te staan in de sneeuw met verkeerde sneeuwkettingen. Vul uw bandenmaat in in de sneeuwketting zoeker en u krijgt alle sneeuwkettingen te zien die passen op uw BMW 2-serie.