Sneeuwkettingen4U biedt u een breed assortiment aan met topkwaliteit sneeuwkettingen tegen zeer voordelige tarieven, onder andere geschikt voor de BMW 7-serie. Voor de 7-serie zijn er verschillende sneeuwkettingen verkrijgbaar van verschillende bekende merken zoals Maggi, Weissenfels, RUD, Husky en Spikes Spider. Omdat de BMW 7-serie wordt uitgevoerd met verschillende bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwketting te selecteren. Om u te helpen bij het vinden van die juiste sneeuwkettingen heeft Sneeuwkettingen4U de meest voorkomende bandenmaten voor de BMW 7-serie op deze pagina op een rijtje gezet.

Montage sneeuwkettingen op de BMW-7 serie
In het instructieboekje van de BMW-7 serie valt te lezen dat sneeuwkettingen alleen op de achterwielen mogen worden gemonteerd. Traditionele, fijnmazige sneeuwkettingen, mogen worden toegepast op de bandenmaten 245/50 R 18 en 245/45 R 19. Op de overige bandenmaten moeten loopvlaksneeuwkettingen worden toegepast. Tevens geeft BMW aan dat de eventuele achterwielsturing moet worden uitgezet om schade aan de wielophanging te voorkomen.

Sneeuwkettingen voor de BMW 7-serie
Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de BMW 7-serie om het aanbod sneeuwkettingen voor de BMW 7-serie te bekijken:

 

Let op : controleer altijd het instructieboekje van uw BMW 7-serie op het gebruik van sneeuwkettingen. Geeft het instructieboekje aan dat er geen sneeuwkettingen mogen worden toegepast? Dan betekent dit meestal dat er alleen loopvlak sneeuwkettingen gemonteerd mogen worden. Kies dan niet voor de standaard sneeuwkettingen maar voor bijvoorbeeld de RUD Centrax sneeuwkettingen of de Maggi Trak Auto, deze zijn gemaakt voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast. Het gebruik van normale sneeuwkettingen kunnen onderdelen van uw auto zoals remleidingen beschadigen. Raadpleeg dus altijd het instructieboekje van uw BMW 7-serie op het gebruik van sneeuwkettingen.

Zit uw bandenmaat niet bij de meest voorkomende bandenmaten voor de BMW 7-serie? Of weet u niet zeker welke maat banden u heeft? Kijk dan vooral even op de zijkant van uw band, het is zo gebeurd, en niets is zo vervelend om vast komen te staan in de sneeuw met verkeerde sneeuwkettingen. Vul uw bandenmaat in in de sneeuwketting zoeker en u krijgt alle sneeuwkettingen te zien die passen op uw BMW 7-serie.