Op Sneeuwkettingen4U treft u een groot assortiment aan topkwaliteit sneeuwkettingen tegen zeer voordelige tarieven, speciaal geschikt voor de BMW X4. Voor de BMW X4 zijn er verschillende sneeuwkettingen verkrijgbaar van verschillende bekende merken zoals RUD, Husky en Spikes Spider. Omdat de BMW X4 wordt uitgevoerd met verschillende bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwketting te selecteren. Om u te helpen bij het vinden van de juiste sneeuwkettingen heeft Sneeuwkettingen4U de meest voorkomende bandenmaten voor de BMW X4 op een rijtje gezet.

Sneeuwkettingen voor de BMW X4

Op de BMW X4 mogen alleen loopvlaksneeuwkettingen worden gemonteerd. Dit geldt voor alle velgmaten, met uitzondering van de 225/60 R18. Op deze velgmaat kunnen wel traditionele sneeuwkettingen voor SUVs worden gemonteerd. Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de BMW X4 om het aanbod sneeuwkettingen voor de BMW X4 te bekijken:

Hoe zit het met sneeuwkettingen voor de BMW X4 voor andere bandenmaten?
Zit uw bandenmaat er niet bij? Of weet u niet zeker welke maat banden u heeft? Kijk dan vooral even op de zijkant van uw band, het is zo gebeurd, en niets is zo vervelend om vast komen te staan in de sneeuw met verkeerde sneeuwkettingen. Vul uw bandenmaat in in de sneeuwketting zoeker en u krijgt alle sneeuwkettingen te zien die passen op uw BMW X4.

Let op : controleer altijd het instructieboekje van uw BMW X4 op het gebruik van sneeuwkettingen. Geeft het instructieboekje aan dat er geen sneeuwkettingen mogen worden toegepast? Dan betekent dit meestal dat er alleen loopvlak sneeuwkettingen onder uw auto gemonteerd mogen worden. Kies dan niet voor de standaard sneeuwkettingen maar voor bijvoorbeeld de RUD Centrax sneeuwkettingen of de Maggi Trak Auto sneeuwkettingen, deze zijn gemaakt voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast. Het gebruik van normale sneeuwkettingen kunnen onderdelen van uw BMW X4 zoals remleidingen beschadigen. Raadpleeg dus altijd het instructieboekje van uw BMW X4 op het gebruik van sneeuwkettingen.