Citroën C4 Cactus sneeuwkettingen


Citroën C4 Cactus sneeuwkettingen
Veilig online sneeuwkettingen kopen bij Sneeuwkettingen4U!

Citroën C4 Cactus sneeuwkettingen

Bij onze webwinkel van Sneeuwkettingen4u vindt u eenvoudig en snel de sneeuwkettingen voor de Citroën C4 Cactus. Hier koopt u passende sneeuwkettingen voor de C4 Cactus tegen zeer voordelige tarieven. Voor de Citroën C4 Cactus zijn er verschillende sneeuwkettingen verkrijgbaar van verschillende bekende merken zoals RUD, Husky, Pewag, Weissenfels en Spikes Spider. Omdat de C4 wordt uitgevoerd met verschillende bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwketting te selecteren. Om u te helpen bij het vinden van de juiste sneeuwkettingen heeft Sneeuwkettingen4u de meest voorkomende bandenmaten voor uw Citroën op een rijtje gezet.

Sneeuwkettingen voor de Citroën C4 Cactus
Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Citroën C4 Cactus om het aanbod sneeuwkettingen te bekijken. Het aanbod is geschikt voor 9mm binnenspeling.

195/65 R15
205/55 R16

205/50 R17 kan niet gebruikt worden met sneeuwkettingen. Hier bevelen wij loopvlak sneeuwkettingen voor aan.

Let op : controleer altijd het instructieboekje van uw Citroën C4 Cactus op het gebruik van sneeuwkettingen. Geeft het instructieboekje aan dat er geen sneeuwkettingen mogen worden toegepast? Dan betekent dit meestal dat er alleen loopvlak sneeuwkettingen onder uw auto gemonteerd mogen worden. Kies dan niet voor de standaard sneeuwkettingen maar voor bijvoorbeeld de RUD Centrax sneeuwkettingen of de Maggi Trak Auto, deze zijn gemaakt voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast. Het gebruik van normale sneeuwkettingen kunnen onderdelen van uw Citroën C4 Cactus zoals remleidingen beschadigen. Raadpleeg dus altijd het instructieboekje van uw Citroën op het gebruik van sneeuwkettingen.

Zit uw bandenmaat er niet bij? Of weet u niet zeker welke maat banden u heeft? Kijk dan vooral even op de zijkant van uw band, het is zo gebeurd, en niets is zo vervelend om vast komen te staan in de sneeuw met verkeerde sneeuwkettingen. Selecteer uw bandenmaat van uw winterbanden op de bovenstaande sneeuwketting zoeker en u krijgt alle sneeuwkettingen te zien die passen op uw Citroën C4 Cactus.