U bent op zoek naar sneeuwkettingen voor uw Ford Ecosport. Fijn dat u op Sneeuwkettingen4u terecht bent gekomen. Wij geven uw graag een passend advies.

Om veilig op wintersport te kunnen gaan is het belangrijk de juiste sneeuwkettingen mee te nemen. Maar welke sneeuwkettingen zijn geschikt voor de Ford Ecosport? Omdat de Ecosport net als vele andere auto’s wordt geproduceerd met diverse bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwkettingen te vinden. Op sneeuwkettingen4u hebben wij de meest gebruikte bandenmaten bij elkaar gepakt en uitgezocht welke sneeuwkettingen hierop gemonteerd mogen worden.

Bij Sneeuwkettingen4u zijn er voor de nieuwste generatie Ford Ecosport drie bandenmaten bekend. Op de bandenmaat 195/65 R15 is 10mm aan beschikbare ruimte tussen de achterkant van het wiel en de wielkast. Voor de 205/60 R16 en 205/50 R17 is slechts 7mm beschikbaar.

Sneeuwkettingen voor de Ford Ecosport
Bij Sneeuwkettingen4u zijn de onderstaande bandenmaat configuraties bekend. Klik op uw bandenmaat om de geschikte sneeuwkettingen te tonen.

Disclaimer
Houdt u er alstublieft rekening mee dat de aanbevelingen van adviezen met betrekking tot de Ford Ecosport en de maat van de sneeuwkettingen en wiel- en bandafmetingen altijd met de grootste zorg worden nagelopen. Door snelle technologische ontwikkelingen kan het echter voorkomen dat niet alle data in onze sneeuwkettingen adviezen up-to-date is. Wij proberen hier natuurlijk wel naar te streven. Voordat u een sneeuwketting aanschaft, c.q. monteert, vragen wij u daarom om het instructieboekje / handleiding van uw Ford hier op na te zien. Aan het gebruik en de uitkomsten van onze adviezen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.