Sneeuwkettingen voor de Ford Edge


Sneeuwkettingen voor de Ford Edge
Veilig online sneeuwkettingen kopen bij Sneeuwkettingen4U!

Sneeuwkettingen voor de Ford Edge

Op Sneeuwkettingen4U heeft u keuze uit een groot assortiment sneeuwkettingen van topkwaliteit tegen zeer voordelige prijzen. Natuurlijk hebben wij ook sneeuwkettingen van bekende merken als RUD, Husky en Spikes voor de Ford Edget in ons assortiment. Omdat de Ford Edge net als vele andere auto’s wordt uitgevoerd met diverse bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwkettingen te vinden. Wij als Sneeuwkettingen4U helpen u graag een handje door de meest voorkomende bandenmaten voor de Ford Edge te verzamelen. De meest voorkomende bandenmaten voor de Ford Edge hebben wij hieronder op een rijtje gezet. Het loopvlak van de banden mag nooit meer dan 10 mm bedragen.

Sneeuwkettingen voor de Ford Edge
Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Ford Edge om het aanbod sneeuwkettingen voor de Ford Edge te bekijken:

 

Let op : controleer altijd het instructieboekje van uw Ford Edge op het gebruik van sneeuwkettingen. Geeft het instructieboekje aan dat er geen sneeuwkettingen mogen worden toegepast? Dan betekent dit meestal dat er alleen loopvlak sneeuwkettingen gemonteerd mogen worden. Kies dan niet voor de standaard sneeuwkettingen maar voor bijvoorbeeld de RUD Centrax sneeuwkettingen of de Maggi Trak Auto, deze zijn gemaakt voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast. Het gebruik van normale sneeuwkettingen kunnen onderdelen van uw auto zoals remleidingen beschadigen. Raadpleeg dus altijd het instructieboekje van uw Ford Edge op het gebruik van sneeuwkettingen.

 

Heeft u een afwijkende bandenmaat? Of weet u niet zeker welke banden maat u heeft? Kijk dan vooral even op de zijkant van uw band, het is zo gebeurd, en niets is zo vervelend om vast komen te staan in de sneeuw met verkeerde sneeuwkettingen. Vul uw bandenmaat in in de sneeuwketting zoeker en u krijgt alle sneeuwkettingen te zien die passen op uw Ford Edge.