Op Sneeuwkettingen4U heeft u keuze uit een breed assortiment sneeuwkettingen van topkwaliteit tegen zeer voordelige prijzen. Wij hebben sneeuwkettingen van bekende merken als RUD, Husky, Maggigroup, Weissenfels en Spikes Spider in ons assortiment. Omdat de Nissan Leaf net als vele andere auto’s wordt uitgevoerd met diverse bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwkettingen te vinden. Wij als Sneeuwkettingen4U helpen u graag een handje door de meest voorkomende bandenmaten voor de Nissan Leaf te verzamelen. De meest voorkomende bandenmaten voor de Nissan Leaf hebben wij speciaal voor u op deze pagina verzameld.

Sneeuwkettingen voor de Nissan Leaf
Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Nissan Leaf om het aanbod sneeuwkettingen voor de Nissan Leaf te bekijken:

Let op : controleer ook altijd zelf het instructieboekje van uw Leaf op het gebruik van sneeuwkettingen en / of neem contact op met uw Nissan dealer om na te gaan welk type sneeuwkettingen er gebruikt mogen worden op uw auto. Het is geadviseerd om uw sneeuwkettingen te testen en te monteren in normale weersomstandigheden om er zeker van te zijn dat de sneeuwkettingen geen contact maakt met andere onderdelen van uw auto anders dan het wiel of de band. Ondanks dat wij ons inspannen dat de aangeboden informatie zo betrouwbaar mogelijk is, blijft het de verantwoordelijk van de gebruiker om er voor te zorgen dat de sneeuwkettingen past op het specifieke automodel en de bandenmaten. Geeft het instructieboekje aan dat er geen sneeuwkettingen mogen worden toegepast? Dan betekent dit meestal dat er alleen loopvlak sneeuwkettingen onder uw auto gemonteerd mogen worden. Kies dan niet voor de standaard sneeuwkettingen maar voor bijvoorbeeld de RUD Centrax sneeuwkettingen of de Maggi Trak Auto, deze zijn gemaakt voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast. Het gebruik van normale sneeuwkettingen bij een verkeerde velgmaat of bandenmaat kunnen onderdelen van uw Leaf zoals remleidingen beschadigen. Raadpleeg dus altijd het instructieboekje van uw auto of neem contact op met uw dealer over het gebruik van sneeuwkettingen.