Sneeuwkettingen4u heeft een groot assortiment aan sneeuwkettingen in alle soorten en maten, en deze sneeuwkettingen zijn ook nog eens zeer voordelig geprijsd. Wij leveren sneeuwkettingen van topmerken zoals RUD, Spikes Spider en Husky. Omdat de Opel Grandland X net als vele andere auto’s wordt uitgevoerd met verschillende bandenmaten, is het soms lastig om de juiste sneeuwketting te vinden. Maar wij als Sneeuwkettingen4u helpen u graag, en hebben daarvoor op deze pagina de meest voorkomende bandenmaat voor de Opel Grandland X verzameld en daarbij natuurlijk de geschikte sneeuwketting. De sneeuwkettingen voor de Grandland X mogen nooit meer dan 9 mm aan het loopvlak toevoegen en dienen op de voorbanden te worden gemonteerd.

De Opel Grandland, met zijn ledig gewicht tussen de 1.270 en 1.775 kg classificeren we als light SUV. Konig staat hier o.a. de traditionele sneeuwkettingen voor personenwagens op zoals de Konig CU-9, Konig CS-9, Konig CG-9 en de Konig CD-9. Omwille van het gewicht adviseren wij echter 9mm sneeuwkettingen die geschikt zijn voor SUVs om geen enkel risico te lopen. Vindt u de loopvlaksneeuwkettingen te duur? En bent u niet op zoek naar super eenvoudig te monteren sneeuwkettingen die een wat hoger gewicht kunnen verdragen dan zijn ook de bovengenoemde kettingen vrijgegeven. De Konig CD-9 is de goedkoopste.

Sneeuwkettingen voor de Opel Grandland X
Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Opel Grandland X om het aanbod sneeuwkettingen voor de Opel Grandland X te bekijken:

Staat uw bandenmaat er niet bij? Of staat er in uw handleiding dat er géén sneeuwkettingen op uw bandenmaat mogen worden gemonteerd? Dan is er waarschijnlijk te weinig ruimte aan de achterkant van het wiel en de wielkast. In dit soort situaties mogen er waarschijnlijk, op afwijkende bandenmaat, alleen loopvlaksneeuwkettingen worden gemonteerd. Heeft u een ouder model dan de genoemde generatie? Maak dan gebruik van onze online sneeuwkettingen adviesmodule. Deze geeft aan op welke bandenmaten onze König sneeuwkettingen kunnen worden toegepast.

Disclaimer
Houdt u er alstublieft rekening mee dat de aanbevelingen van adviezen met betrekking tot de Opel Grandland X en de maat van de sneeuwkettingen en wiel- en bandafmetingen altijd met de grootste zorg worden nagelopen. Door snelle technologische ontwikkelingen kan het echter voorkomen dat niet alle data in onze sneeuwkettingen adviezen up-to-date is. Wij proberen hier natuurlijk wel naar te streven. Voordat u een sneeuwketting aanschaft, c.q. monteert, vragen wij u daarom om het instructieboekje / handleiding van uw Opel hier op na te zien. Aan het gebruik en de uitkomsten van onze adviezen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.