Sneeuwkettingen4u heeft een groot assortiment aan sneeuwkettingen in alle soorten en maten, en deze sneeuwkettingen zijn ook nog eens zeer voordelig geprijsd. Wij leveren sneeuwkettingen van topmerken zoals RUD, Spikes Spider en Husky. Omdat de Renault Captur net als vele andere auto’s wordt uitgevoerd met verschillende bandenmaten, is het soms lastig om de juiste sneeuwketting te vinden. Maar wij als Sneeuwkettingen4u helpen u graag, en hebben daarvoor op deze pagina de meest voorkomende bandenmaat voor de Renault Captur verzameld en daarbij natuurlijk de geschikte sneeuwketting.

 

Sneeuwkettingen voor de Renault Captur
Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Renault Captur om het aanbod sneeuwkettingen voor de Renault Captur te bekijken. Staat uw maat er niet bij? Gebruik dan de zoeker bovenin deze pagina.

  • Renault adviseert in principe om geen sneeuwkettingen te gebruiken voor de Captur. Daarom bevelen wij van Sneeuwkettingen4u loopvlak kettingen aan. Bijvoorbeeld de RUD Centrax sneeuwkettingen of de Maggi Trak Auto sneeuwkettingen.
  • Wilt u toch reguliere sneeuwkettingen op uw Captur? Raadpleeg dan uw Renault dealer.

Loopvlak sneeuwkettingen zijn gemaakt voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast. Het gebruik van normale sneeuwkettingen kunnen onderdelen van uw Renault Captur zoals remleidingen beschadigen. Raadpleeg dus altijd het instructieboekje van uw auto over het gebruik van sneeuwkettingen.

Staat uw bandenmaat er niet bij? Of durft u niet met zekerheid te zeggen welke bandenmaat uw auto heeft? Kijk dan even op de zijkant van uw band, het is zo gedaan, en niets is zo vervelend als vast komen te staan in de sneeuw met de verkeerde sneeuwkettingen. Via de sneeuwkettingzoeker op onze site vindt u gemakkelijk de juiste sneeuwkettingen door uw bandenmaat in te voeren, indien dit gedaan is krijgt u alle sneeuwkettingen te zien die passen op uw Renault Captur.