Op Sneeuwkettingen4U heeft u keuze uit een breed assortiment sneeuwkettingen van topkwaliteit tegen zeer voordelige prijzen. Wij hebben sneeuwkettingen van bekende merken als RUD, Husky en Spikes in ons assortiment. Omdat de Suzuki Jimny net als vele andere auto’s wordt uitgevoerd met diverse bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwkettingen te vinden. Wij als Sneeuwkettingen4U helpen u graag een handje door de meest voorkomende bandenmaten voor de Suzuki Jimny te verzamelen. De meest voorkomende bandenmaten voor de Suzuki Jimny hebben wij speciaal voor u in een rijtje gezet op deze pagina.

Sneeuwkettingen voor de Suzuki Jimny
Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Suzuki Jimny om het aanbod sneeuwkettingen voor de Suzuki Jimny te bekijken:

 

Let op : controleer altijd het instructieboekje van uw Suzuki Jimny op het gebruik van sneeuwkettingen. Geeft het instructieboekje aan dat er geen sneeuwkettingen mogen worden toegepast? Dan betekent dit meestal dat er alleen loopvlak sneeuwkettingen gemonteerd mogen worden. Kies dan niet voor de standaard sneeuwkettingen maar voor bijvoorbeeld de RUD Centrax sneeuwkettingen, deze zijn gemaakt voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast. Het gebruik van normale sneeuwkettingen kunnen onderdelen van uw Suzuki Jimny zoals remleidingen beschadigen. Raadpleeg dus altijd het instructieboekje van uw auto op het gebruik van sneeuwkettingen.

 

Heeft u een afwijkende bandenmaat? Of weet u niet zeker welke maart banden uw auto heeft? Kijk dan vooral even op de zijkant van uw band, het is zo gebeurd, en niets is zo vervelend om vast komen te staan in de sneeuw met verkeerde sneeuwkettingen. Vul uw bandenmaat in in de sneeuwketting zoeker en u krijgt alle sneeuwkettingen te zien die passen op uw Suzuki Jimny.