Op Sneeuwkettingen4U treft u een groot assortiment aan topkwaliteit sneeuwkettingen tegen zeer voordelige tarieven, speciaal geschikt voor de Volkswagen Multivan. Voor de Volkswagen Multivan zijn er diverse sneeuwkettingen beschikbaar van verschillende bekende merken zoals RUD, Husky en Spikes Spider. Omdat de Volkswagen Multivan uitgevoerd wordt met diverse bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwketting te selecteren. Om het wat makkelijker te maken hebben we de sneeuwkettingen voor de Volkswagen Multivan op deze pagina verzameld, daarbij zijn we uitgegaan van de meest voorkomende Volkswagen Multivan  bandenmaten.

 

Sneeuwkettingen voor de Volkswagen Multivan
Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Volkswagen Multivan om het aanbod sneeuwkettingen voor de Volkswagen Multivan te bekijken:

 

Let op : controleer altijd het instructieboekje van uw Volkswagen Multivan op het gebruik van sneeuwkettingen. Geeft het instructieboekje aan dat er geen sneeuwkettingen mogen worden toegepast? Dan betekent dit meestal dat er alleen loopvlak sneeuwkettingen gemonteerd mogen worden. Kies dan niet voor de standaard sneeuwkettingen maar voor bijvoorbeeld de RUD Centrax sneeuwkettingen, deze zijn gemaakt voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast. Het gebruik van normale sneeuwkettingen kunnen onderdelen van uw Volkswagen Multivan zoals remleidingen beschadigen. Volg dus altijd de instructies die worden aangegeven in het instructie boekje van uw Volkswagen Multivan.

 

Heeft u een afwijkende bandenmaat? Of weet u niet zeker welke banden maat u heeft? Kijk dan vooral even op de zijkant van uw band, het is zo gebeurd, en niets is zo vervelend om vast komen te staan in de sneeuw met verkeerde sneeuwkettingen. Vul uw bandenmaat in in de sneeuwketting zoeker en u krijgt alle sneeuwkettingen te zien die passen op uw Volkswagen Multivan.