Op Sneeuwkettingen4U treft u een groot assortiment aan topkwaliteit sneeuwkettingen tegen zeer voordelige tarieven, speciaal geschikt voor de Volkswagen Passat. Voor de Volkswagen Passat zijn er verschillende sneeuwkettingen verkrijgbaar van verschillende bekende merken zoals RUD, Husky en Spikes Spider. Omdat de Volkswagen Passat wordt uitgevoerd met verschillende bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwketting te selecteren. Om u te helpen bij het vinden van de juiste sneeuwkettingen heeft Sneeuwkettingen4U de meest voorkomende bandenmaten voor de Volkswagen Passat op een rijtje gezet.

Sneeuwkettingen voor de Volkswagen Passat
Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Volkswagen Passat om het aanbod sneeuwkettingen voor de Volkswagen Passat te bekijken:

 

Let op : controleer altijd het instructieboekje van uw Volkswagen Passat op het gebruik van sneeuwkettingen. Geeft het instructieboekje aan dat er geen sneeuwkettingen mogen worden toegepast? Dan betekent dit meestal dat er alleen loopvlak sneeuwkettingen onder uw auto gemonteerd mogen worden. Kies dan niet voor de standaard sneeuwkettingen maar voor bijvoorbeeld de RUD Centrax sneeuwkettingen of de Maggi Trak Auto, deze zijn gemaakt voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast. Het gebruik van normale sneeuwkettingen kunnen onderdelen van uw Volkswagen Passat zoals remleidingen beschadigen. Raadpleeg dus altijd het instructieboekje van uw Volkswagen Passat op het gebruik van sneeuwkettingen.

Zit uw bandenmaat er niet bij? Of weet u niet zeker welke maat banden u heeft? Kijk dan vooral even op de zijkant van uw band, het is zo gebeurd, en niets is zo vervelend om vast komen te staan in de sneeuw met verkeerde sneeuwkettingen. Vul uw bandenmaat in in de sneeuwketting zoeker en u krijgt alle sneeuwkettingen te zien die passen op uw Volkswagen Passat.