Bij sneeuwkettingen4u heeft u keuze uit een groot assortiment aan sneeuwkettingen, en dat ook nog eens tegen zeer voordelige prijzen. Natuurlijk hebben wij ook vele bekende merken als RUD, Husky en Spikes in ons assortiment bij Sneeuwkettingen4u. Omdat de Volvo S80 net als vele andere auto’s met diverse bandenmaten wordt uitgevoerd kan het lastig zijn de juiste sneeuwkettingen te vinden. Maar wij als Sneeuwkettingen4u helpen u graag door de meest voorkomende bandenmaten voor de Volvo S80 te verzamelen. Speciaal voor u hebben wij op deze pagina de meest voorkomende bandenmaat voor de Volvo S80 op een rijtje gezet.

Sneeuwkettingen voor de Volvo S80
Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Volvo S80 om het aanbod sneeuwkettingen voor de Volvo S80 te bekijken:

 

Let op : controleer altijd het instructieboekje van uw Volvo S80 op het gebruik van sneeuwkettingen. Geeft het instructieboekje aan dat er geen sneeuwkettingen mogen worden toegepast? Dan betekent dit meestal dat er alleen loopvlak sneeuwkettingen gemonteerd mogen worden. Kies dan niet voor de standaard sneeuwkettingen maar voor bijvoorbeeld de RUD Centrax sneeuwkettingen, deze zijn gemaakt voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast. Het gebruik van normale sneeuwkettingen kunnen onderdelen van uw Volvo S80 zoals remleidingen beschadigen. Volg altijd de instructies in het instructieboekje van uw auto.

 

Staat uw bandenmaat er niet bij? Of durft u niet met zekerheid te zeggen welke bandenmaat uw auto heeft? Kijk dan even op de zijkant van uw band, het is zo gedaan, en niets is zo vervelend als vast komen te staan in de sneeuw met de verkeerde sneeuwkettingen. In de sneeuwketting zoeker op deze site kunt u uw bandenmaat invullen, indien dit gedaan is krijgt u alle sneeuwkettingen te zien die passen op uw Volvo S80.