Bij sneeuwkettingen4u heeft u keuze uit een enorm breed assortiment aan sneeuwkettingen, en dat ook nog eens tegen zeer voordelige prijzen. Ook hebben wij vele bekende merken als RUD, Husky en Spikes in ons assortiment bij Sneeuwkettingen4u. De Volvo S60 wordt net als vele andere auto’s met diverse bandenmaten uitgevoerd. Dit maakt het lastiger om de juiste sneeuwkettingen te vinden. Maar wij als Sneeuwkettingen4u helpen u graag door de meest voorkomende bandenmaten voor de Volvo S60 te verzamelen. Speciaal voor u hebben wij op deze pagina de meest voorkomende bandenmaat voor de Volvo S60 op een rijtje gezet.

Voor de nieuwste generatie Volvo S60 (3e) vanaf 2018 zijn bij ons vijf bandenmaten bekend. Op alle onderstaande bandenmaten geldt dat hier alleen loopvlaksneeuwkettingen op mogen worden gemonteerd. Er is te weinig ruimte tussen de achterkant van het wiel en de wielkast om traditionele sneeuwkettingen te monteren. Wanneer u dit wel zou doen loopt u kans vitale onderdelen van de S60 te beschadigen. Wees hier dus op bedacht. Heeft u een oudere Volvo S60? Maak dan gebruik van onze online sneeuwkettingen configurator voor  het vinden van de juiste sneeuwkettingen.

Sneeuwkettingen voor de Volvo S60
Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Volvo S60 om het aanbod sneeuwkettingen voor de Volvo S60 te bekijken:

Disclaimer
Houdt u er alstublieft rekening mee dat de aanbevelingen van adviezen met betrekking tot de Volvo S60 en de maat van de sneeuwkettingen en wiel- en bandafmetingen altijd met de grootste zorg worden nagelopen. Door snelle technologische ontwikkelingen kan het echter voorkomen dat niet alle data in onze sneeuwkettingen adviezen up-to-date is. Wij proberen hier natuurlijk wel naar te streven. Voordat u een sneeuwketting aanschaft, c.q. monteert, vragen wij u daarom om het instructieboekje / handleiding van uw Volvo hier op na te zien. Aan het gebruik en de uitkomsten van onze adviezen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.