Op Sneeuwkettingen4u vindt u een gigantisch assortiment aan topkwaliteit sneeuwkettingen voor zeer voordelige prijzen. Uiteraard hebben we sneeuwkettingen die speciaal geschikt zijn voor de Hyundai Tucson. Voor de Hyundai Tucson zijn verschillende sneeuwkettingen verkrijgbaar van allerlei A-merken. Merken als RUD, Husky, Maggi, Weissenfels en Spikes Spider. Omdat de Tucson wordt uitgevoerd met verschillende bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwketting te selecteren. Om u te helpen bij het vinden van de juiste sneeuwkettingen heeft Sneeuwkettingen4u de meest voorkomende bandenmaten voor deze auto op een rijtje gezet.

Sneeuwkettingen voor de Hyundai Tucson
Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Tucson om het aanbod sneeuwkettingen te bekijken:

 

Let op: controleer altijd het instructieboekje van uw Hyundai Tucson op het gebruik van sneeuwkettingen. Geeft het instructieboekje aan dat er geen sneeuwkettingen mogen worden toegepast? Dan betekent dit meestal dat er alleen loopvlak sneeuwkettingen onder uw auto gemonteerd mogen worden. Kies dan niet voor de standaard sneeuwkettingen maar voor bijvoorbeeld de RUD Centrax sneeuwkettingen of de Maggi Trak Auto, deze zijn gemaakt voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast. Het gebruik van normale sneeuwkettingen kunnen onderdelen van uw auto, zoals remleidingen, beschadigen. Volg dus altijd het instructieboekje van uw Hyundai Tucson op het gebruik van sneeuwkettingen.

Is de bandenmaat van uw wagen bovenstaand niet genoemd? Of weet u niet helemaal zeker welke bandenmaat u heeft? Kijk dan vooral even op de zijkant van uw band, het is zo gebeurd, en niets is zo vervelend om vast komen te staan in de sneeuw met verkeerde sneeuwkettingen. Vul uw bandenmaat in in de sneeuwketting zoeker en u krijgt alle sneeuwkettingen te zien die passen op uw Hyundai.